Άρθρα & Νέα

Συνεχίζουμε με το βλέμμα στο μέλλον

Φίλες και Φίλοι, Συναγωνίστριες και Συναγωνιστές,

Με αίσθημα ευθύνης, ανακοινώνω πως θα επαναδιεκδικήσω τη θέση του Αντιπροέδρου του Δημοκρατικού Κόμματος στο επερχόμενο συνέδριο στις 9 Ιουλίου 2023.

Ως Αντιπρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος, αλλά κυρίως ως ενεργός πολίτης, επιλέγω τη δράση στην πρώτη γραμμή. Μετά από περισσότερα από είκοσι εφτά χρόνια στις επάλξεις του Δημοκρατικού Kόμματος, έχω την πεποίθηση ότι μπορώ να συνεχίσω να προσφέρω στο κόμμα και την πατρίδα μου. Η καταξίωση του Δημοκρατικού Κόμματος μέσα από τη ψήφο εμπιστοσύνης που έδωσε ο λαός στην επιλογή του ΔΗΚΟ στις προεδρικές εκλογές, μας επιφορτίζει με επιπλέον ευθύνη απέναντι στους ψηφοφόρους μας και γενικά την κοινωνία.

Με το βλέμμα στο μέλλον και με όπλο τις εμπειρίες, τις γνώσεις και την αγνή πρόθεση για ουσιαστική προσφορά, ζήτω από εσάς, τον απλό ΔΗΚΟϊκό κόσμο, να μου δώσει ξανά τη στήριξη του στις εσωκομματικές εκλογές.

Παραμένουμε συνοδοιπόροι στους αγώνες με κύριο μέλημα το Δημοκρατικό Κόμμα να κρατήσει τον ρυθμιστικό και πρωταγωνιστικό του ρόλο στα πολιτικά δρώμενα του τόπου, και να επαναφέρουμε την ευημερία και την ανάκαμψη στο λαό μας αλλά και την προοπτική λύσης του κυπριακού.

Μιχάλης Δαμιανός
Αντιπρόεδρος Δημοκρατικού Κόμματος
Υποψήφιος για επανεκλογή

Τελευταία Άρθρα